Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odlade Ett Hem

Kom in i mitt hus

kom in i mitt hus
mina tårar är med mig. Om att tappa ett barn
ner i hemligheterna, att lära sig
äta till sorg. Jag visste vem jag var
ingen ville dela min debut
det fanns så mycket liv jag ville få ut
alltid varit rädd, alltid vetat
att jag tagit slut
En dag
jag öppnar munnen
och säger
kom in i mitt hus
och du minns hur du föddes med otur i händerna
såg blues i vattenfärgerna.  Och äntligen,
regnet
som rinner in i tonåringarna
och skriver
SOVER DU i din panna och ord som VEM ÄR DU NU. Det är lejonet som ser mig gå in mot skuggan
vi springer. Hettan stiger upp och lägger sig i ett moln. Den stora katten frågar "känner du inte mig?".
Här kommer själen lös
över hjärtats serengeti.




Fri vers av tripto nin
Läst 555 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-16 14:22



Bookmark and Share


  orsak
tempot, radbrytningarna och ordvalen
skapar klara, men ändå grumliga spännande
bilder. och jag är helt fast. NICE!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin