Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotisk yra


Din hud är bronsfärgad
I eldens dämpade sken
Dina bröst liksom smidda
Mejslade av en mästare

Du sitter på knä
Som på ett slags tron
En erotisk variant på
Indisk gud men utan övriga likheter

Som en metafor för kärlek
Erotik och lust
Sitter du, stilla och vacker
Kurvorna leker rally
Med mina ögon

Svårt att undvika sladd
På en så naturligt kurvig bana
Man vill gärna gå för fort
Fram…..




Fri vers av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-17 12:42



Bookmark and Share


  MemoryLane VIP
Exakt! :) I like it!
2008-12-19

  Svartsilver
verkligen hett!
2008-12-19

    ej medlem längre
Jättebra!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO