Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlösa Blåbär

Pillemarisk cell av vår tid
blåbär blåbär blåbär
Evighetskaramell går till strid
blåbär blåbär blåbär

Vi ska lagga ,vi ska nagga
Heja tidlösa blåbär blåbär blåbär
Vi ska snagga ,vi ska ragga
Heja tidlösa blåbär blåbär blåbär




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 440 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-16 21:29



Bookmark and Share


  Jastproject
En hyllning till blåbäret. Galant. Efter kackerlackornas erövrande av vår jord så återstår nog bara blåbären till tröst.
2009-01-27

  Blåbäret
blåbär är alltid tidlösa... :)
2008-12-16

    sunnanvind
Kul text..o jag småler oxå för jag har ju ett eget Blåbär här på sidan;)
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn