Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vatten brinner

I ögonvrån anade jag ljus
vred på huvudet och såg den


Tung och aldrig så stor.
Som om den fastnat i träden
där på andra sidan viken


Det Sotfärgade vattnet
brann av ljuset

Och jag stod kvar


Andlös


Mångalen




Fri vers av Roger VIP
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-08-19 09:48



Bookmark and Share


  Cris
Fin ögonblicksfångad dikt!!
2005-08-19

  himlens hemlighet VIP
ahh från igår? var den inte helt fantastisk!!
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP