Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HATAR JUL

Baby
de fallande änglarnas skörhet
slår sönder mina murar
tiden är knapp
när cancer äter upp min pappa
inifrån
och jag reser
rätt över havet
för att haverera och hålla min barndom i handen
och du vet
de undrar varför jag är så
tyst
sammanbiten heter det
och baby
du vet
du ser
hur medsen skriker i min blick
och håller mig lugn
när allt annat rasar
kollision
men vad kan väl någon av oss göra
så god jävla jul
innan det nya året
som bara ändrar protes




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 23:10



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Knivskarp, vass,
skär ända in i märgen!
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira