Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hanochhonhonochhan

Han sa
Jag tycker om när ditt hår faller
stormiga vågor
och mellan kastanjestråna
skymtar nycklar till ben

Hon sa
Är du lite söt?

Han sa
Lite.

Han sa
När ska vi träffas nästa gång?

Hon sa
Vet inte, det är ganska mycket nu.

Han sa
Jag såg en massa folk jag tyckte
påminde om dig
idag

Hon sa
Okej.

Hon sa
Nu ska jag sova.




Fri vers av Rufstufsan
Läst 379 gånger
Publicerad 2008-12-16 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rufstufsan
Rufstufsan