Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fobisk dröm

 

den värsta mardrömmen
- att se er förvandlas
till hånleende främlingar
att aldrig nå fram
med min ångest och skräck

.....


(drömmen om spindelrummet)

jag vågar inte gå rak härinne
håller mig långt borta från väggarna

- den där soffan i hörnet   
där ingen kan sitta
satt jag där?

spindelväv i taket
stora spindlar hänger ner
någonting kryper på mig 

mina händer börjar skaka
okontrollerat
jag kan inte prata
orden stockar sig i halsen

jag gråter högt
ligger på knä och gråter
medan jag förgäves försöker
borsta spindlarna ur mitt hår
och ni skrattar elakt

eller kanske bara tanklöst
roade
av min skräck
- ni som varit mina vänner

det mest skrämmande
är inte spindlarna
det är er känslokyla
som jag är totalt utlämnad åt

och förnimmelsen av deja vu
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-12-17 01:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Likgiltighet är värre än hat.
Hat är åtminstone passionerat.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger