Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med ord om kunskapstankar


Kunskapstörst

Att upptäcka
Är att födas

Den kunskapstörstande
Får hungrig gå

Att lära
Är att leva

Den obeläste
Får i dunkel gå

Att fråga
Är att få veta

Den mållöse
Får fåkunnig gå

Men till vilken nytta
Kunskap är

Vi skall alla
en gång dö




Fri vers av Jack_iX
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-17 09:52



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Bra skrivet min vän! du är en vis man.. applåder
2008-12-18

  KristinaE
.. *L* stilla åt din fråga - undra kan man - till vad?
2008-12-18

  prinscess VIP
strålande
2008-12-18

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX