Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig en gång, bara en gång till

 

Hejdå.
Nej vänta, kyss.
Okej nu, hej då.
Hejd.. nej vänta.. en kyss till bara.
Jag saknar dig redan,
hej då nu, vi syns imorrn..
Okej, eller vänta nu, ge mig en kyss till,
snälla lämna mig inte
inte redan.
Nu måste jag gå.

Kyss mig en gång, bara en gång till.
Förälskat avsked.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 10:26



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
Söt liten dikt!
2008-12-17

  Erev
Oh, jag känner igen mig så väl. Mycket fin
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel