Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som Sandra får mig att känna


Den isande kallande vinterluften som förfryser fingrar

.

Mot nattens bottenlösa bakgrund
sprider sig cigarettensrökens
sträva utandningar
som något ovälkommet

som strikt negligeras
och tvingas till förintelse
då den sakta stiger upp,
förtryckt av den
isande kallande vinterluften
som förfryser fingrar
och frostbiter tonårskinder

som rodnar inför blickarna
från älsklingen
som fortfarande
får honom att känna sig
totalt nyförälskad
varje gång
hon tittar på honom
med grönglänsande ögon
och säger att hon älskar honom




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna