Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto: kikkie Soluppgång i Nepal


Nära vän - en kram - skön värme

 

***

 Till

Dig min vän

en kram

 

saknar 

Dig

din famn

 

värmen

i

närhet till livets sköna stunder

 

tack Vännen

vilar i Din

gåva

 

***




Fri vers av KristinaE
Läst 492 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-17 22:53



Bookmark and Share


  Maria T
Såå vackert
En kär vän
"vilar i din gåva"
2008-12-20

  Bjarne Nordbö
Läsgodis.
2008-12-19

  Lasseman VIP
Åh! så vackert! och en varm skönhet din text ger mig i kylan.. tack applåder
2008-12-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var innerliga rader som når ut till läsaren som tar in dem, innerligt.
2008-12-18

  Mygg
En vacker saknad som värmer!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE