Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du undrar...


förstår om du
undrar

och kanske är det
lite udda
att dansa naken
om natten

i takt med
stjärnorna

och kanske inte
helt friskt

att bada i timmar
i sällskap av rödvin
och tysta tårar

havsrundor med undran
hur det skulle kännas
att sakta sjunka ner
under ytan

och bara försvinna

är kanske inte
så sunt

i dina ögon

nu när jag
borde känna
lugn, lycka och
tillförsikt

men försök förstå
att jag bara
måste ta till mig
verkligheten

s
a
k
t
a




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 08:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla har sin takt.
Vi är individer.
Det kan de aldrig ta ifrån oss. Trots tappra försök.
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell