Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill Känna att jag lever

Jag vill bli kär,
och älskad
ta hand om mig,
så skall jag ta hand om dig

Jag vill karva ut dig ur mitt huvud
Första och sista gången du slog mig,
försvann en bit av min själ.




Fri vers av Zandra
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 14:57



Bookmark and Share


  Deltidsharmonisk
Denna gjorde lite ont.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra