Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal goding ur arkivet. Hmm...vad var det det kallades nu när allt är på samma begynnelsebokstav?


Diktens död


Disiga dystra
daggfyllda dagar
då du drack
dåligt druvvin
doldes dina dikter
där dunklet dånar.

Desperat dunkade du
dina diktarhänder
Du drog dina dreadlocks.

Dysterheten dallrade
Demoner dansade djävulsdanser
Dimmorna dolde dagsljuset
då dina dikter dog
den dagen.




Fri vers av Thirre
Läst 732 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2005-08-19 18:38



Bookmark and Share


  aol
ja såna dagar rullar också in över en,
2010-03-18

  Svartsilver
Fan vilken bra D-Dikt!!
2008-10-14

  sjörövar_fabbe
Jättefin (:
2008-02-26

    Lars Gullberg
och alla orden börja på d snyggt gillade raden dåligt druvvin speciellt men dikten är ett pärlband
2008-02-25

  Smultris
Alliteration kallas det!

Snyggt jobbat...Verkligen.
2005-08-19

  Cris
Aahh! Skithäftigt! bra
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre