Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan av att bli fri

Då jag sitter ensam i min soffa,
kommer tystnaden som ett dån
Det enda som hörs är klockornas tickande ljud
och det eviga tysta
Det lilla som lyser upp rummet
är stearinljuset framför mig
Just vid denna situation,
kommer längtan och tar över
Längtan av att komma bort
Längtan av att bli fri
Sjunker ner i soffan
Sluter mina ögon…
Flyger iväg

Längtan av att bli fri…




Fri vers av Theres Westerlund
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-12-18 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theres Westerlund
Theres Westerlund