Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord till barndomsvän; ibland kommer jag med din mamma i tankarna

kärlek
prata om kärlek

sönderskurna ben, inte armarna det var för mycket svensson över det sa du
sen kunde du dölja det för din fina familj som jag vet att du älskade så innerligt fast du sa annat. du ville döda dem. du hade inga problem, vet du om det?
...din hemlighet...
ibland onanerade jag i smyg när du åt mat, din mamma eller syster i tankarna.
båda var rätt bra och alltid våta i mina tankar. kommer du ihåg när du sa att du tände på min pappas ögon? kanske vi skulle ha kidnappat varandras föräldrar och satt på samt blivit påsatta. olagligt eftersom vi var fjorton, men kanske levt lyckliga resten av våra liv eller i varje fall en kvart.

senast jag såg dig sa du att du ville testa med någon äldre...med rynkor.
jag log och kom..din mamma var bra i huvudet igen...alldeles för bra.


sen var vi höga och skrattade under myggorna, på myggorna



...jag kom igen....









Fri vers av Skäl till själ
Läst 863 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-12-18 18:42



Bookmark and Share


  henke_r
Vilken fet text! Igenkänning :)
2017-08-15

  Maria Natasja
Nämen herregud...fan, hallå..detta är ju som att öppna en skatt!
Jag blir så glad att jag av en händelse sprang på dina texter!!
Denna måste jag Bokmärka...Ah!!! Jag stormgillar detta!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ