Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Mörkret kryper på, det är natt igen
Men dagen kommer åter, så var inte rädd min vän.
När morgonen gryr, kan vi ljusets mästare se
Vi kommer kunna känna vilken värme den kan ge.
Men nu är det natten vi ska begrunda
Så slut dina ögon och blunda.




Fri vers av Theres Westerlund
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theres Westerlund
Theres Westerlund