Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
istället för att bli blöt


trappa

om jag öppnar
en dörr i hallen
och tar ett steg
så hamnar jag
två och en halv meter ner
i betongen

en trappa
det vore nått




Fri vers av tom boreland
Läst 1092 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-12-18 23:58

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris
hahahahahha
du... det finns många
som inte även tänker
på någon steg,,,

de går rakt from
händer när finns bara betong
i hjärnan ahhahahhaha <3

2013-03-13

  aol
ruggigt bra skriftat
hajade till,
2010-03-13

  Anna*
Undrar just om trappan är på plats än ...
2009-10-28

  Ingela Svenson VIP
Se, en Varbergsbo! Ja en trappa är bra!
2009-09-05

    Porslinsdockan
Hihi ja det vore inte så dumt =)
2009-08-23

  Sturesdotter
Sänder över en repstege...
2009-04-16

  ***Wicke***
Har funderat på något likvärdigt. Det kallas för ättestupa. behövs i dagens läge
2008-12-19

  Daniel_78 VIP
:)
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland