Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har inte en jävla aning

du säger att du vet exakt hur det känns.
du har varit med om samma sak

det gjorde ont men du blev bättre med tiden

varför säger du så?

Jag bryr mig inte
allt jag ville ha var liiite medlidande, tröst

jag begärde aldrig att du skulle förstå

Du kan omöjligtvis veta hur det känns för MIG

alla är vi olika,
har gått igenom olika saker,
tänker olika,
ser saker på olika sätt

så kom inte här som någon jävla gud och tro att du VET hur det känns

för du har inte en aning

det jag känner
känner inte du

du har inte en aning


ge mig lite tröst och säg att det kommer bli bättre

-

men säg fan inte att du vet hur det känns




Fri vers av millie
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-19 15:45



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Nej, att säga att man VET hur det känns är fel. Dock så kan man faktiskt säga att man kan förstå hur det KAN kännas, om man varit med om samma situation eller liknande.

Och om man säger så, hur kan man då INTE visa medlidande och erbjuda tröst?
2009-12-19

  Fokus
Helt riktigt!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

millie
millie