Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade på reklamen i radion


Säker-heten

Bilfirma ”med säkra”.....

....Säkra märken

SAAB, OPEL OCH CHRYSLER

Hehehehehe….




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2008-12-20 00:26



Bookmark and Share


  RogerIvan
Allt har en början och ett slut.
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO