Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från -06, omgjord -07 och fortfarande aktuell på sitt sätt -08. vad -09 ger överlåts.. min julklapp blir min distans


skrymslen

 

 

det finns skrymslen man aldrig

avslöjar, gömslen man alltid har kvar

för säkerhets skull

när för nära bli för nära

 

när snöflingor är större än minnen

som hjälpt en på vägen

 

inte förrän då

kan vintern ge dovnad och våren

bli den längtan

från bolster och dimmiga världar

igen

 

det finns skrymslen förunderligt

djupa

 

djupa nog att mörkerlägga bilderna

av lycka

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 22:20



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Åh det värmer min hjärtekyla.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri