Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött

 

Det ilskna gnagde

Genom hjärtats slag

Från skogens snår

I hjärnans villoväg

 

Bredde ut sig över

Trädgårdsgångens frusna sten

Likt dimma ifrån Hammarforsens fall

Singlande som svandun ner på mark

 

Uppför klippor genom trånga glapp

Svindlande i rött mot svart

Låta allt få ebba ut i moll

Däruppe nära strömmars kast 

 




Fri vers av madigan
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-12-20 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan