Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

 

Skuggor målar sina väggar

Bland sidenets tapeters revor

Prickar utav avgnagd sammet

Binder sanningen vid lögn

 

Marmorskivans gråa yta

Visar spindelvävs spröda kokong

Där sommarflugan glömt sin sol

Vävaren har flytt sin kos

 

Stolens guldfärg smygit sig till

Trägolvs brunlackerade glans

Glittrande igenom dammets ensamhet

I kvällens darrande minut

 




Fri vers av madigan
Läst 287 gånger
Publicerad 2008-12-20 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan