Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barkbåt

 

 

i varsin barkbåt sitter vi och paddlar ivrigt med kottarnas fjäll

vi hissar papperssegel i vår mast av tandpetare

 

en storm, en virvel, vi dras tillsammans in i mitten

faller, tumlar, ramlar

in i varandra

 

skrattar lyckligt

och hissar nya segel tillsammans

i vår katamaran av bark

 




Fri vers av micke marin
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 18:04



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hihi det är något gulligt över den här...det där pytte i det stora och jag ler när jag läser denna :)
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin