Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklapparna öppnas på tidig julaftonsmorgon

.

Vinterdrottningens barrkläder
lyses vackert upp
av tindrande ljus
då dom omfamnas av
och samlas runt
julgranskulorna

och speglar sig
i deras högblanka ytor,
vilka även speglar
barnens varma leenden
då julklapparna öppnas
på tidig julaftonsmorgon
och skapar en känsla

en känsla
av familjelycka
som sprider sig
till vinterfrusna hjärtan
och tinar dessa
med sin flödande värme




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 14:17



Bookmark and Share


    sajo
Tack för din känsla du skapar genom så enkla ord. Gillar denna text.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna