Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med livet..

 

 

är att ta småpromenader då och då

 

 

 

så någon gång en riktigt lång promenad

 

till och med gå vilse

 

 

 

det är enda sättet att hitta hem




Fri vers av micke marin
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-20 17:55



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tappade koncepter och ett vilset sinnelag är nog en bra väg till ett riktigt hem!
Kloka ord hörrdu!
2008-12-20

  Lena Krantz VIP
Så är det....det är bara ut och gå och så får man se vart man hamnar!

;o)
2008-12-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Prövovägen!
Bra att ta till!
2008-12-20

  friheten
Bra skriven
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin