Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävande kärlek och avundsjuk fångvaktare

Jag vet att du gärna vill hålla om mig
tjugofyratimmarsjudagariveckan
men sötnos, ibland måste du släppa mig.
Annars kanske jagslutar andas,
och då kanske jag dör.

så släpp ditt järngrepp och låt mig leva




Fri vers av rabbitheart
Läst 346 gånger
Publicerad 2004-05-26 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart