Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ett språk, av talat ord
Reste sig

Jag såg varje bokstav
Läste raderna

"Jag går nu" det stod
"Lämnar dig"

Min hand skakar frenetiskt
Tappar ordet

Förlust utan hänsyn
Sluter sig

Stark kramp, läser vidare
"Förlåt mig"

En ilska växer inom
Kroppen kokar

Springer mot fönstret
SE MIG!
Jag faller igen!




Fri vers av Lelle Lind
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 21:01



Bookmark and Share


    enna
Intressant disposition av texten och orden känns äkta. applåd.
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind