Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrar mig

Du förvirrar mig.
Men de är väl ingenting du vet.
Du vet inte vad du gör.
Eller så är de just de du vet.
Ingenting verkar vara så roligt som att förvirra mig.
Jag hoppas att de blir någonting.
Någonting mellan dig och den där söta tjejen.
Vem det nu är.
Önskar dig all lycka i världen resten av ditt liv.
Och hoppas inerst inne att det blir med mig.




Fri vers av Bonnie
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie