Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en låttext. typ.


Ångestsång

Det här är en speciell sorts sång
En övergång
Jag vet inte vad jag pratar om
Men jag vet vad det låter som!

Det låter som en ångestsång
ångestsång,
en ångest
ångest
ångest
ångestsång.

Det är en kort, Snabb refräng
Ont i magen i en sjukhussäng
Det går inte att förklara
Jo det går, Det är en allmän fara!

Det låter som en ångestsång
ångestsång,
en ångest
ångest
ångest
ångestsång.

Den sången satt i huvudet en gång
Denna jävla amatörsång!

Det låter som en ångestsång
ångestsång,
en ångest
ångest
ångest
ångestsång.

Jag vet inte vad jag pratar om
Men jag vet vad det låter som!
Jag vet faktiskt vad jag snackar om,
Det är en jävla ångestsång!

Det låter som en ångestsång
ångestsång,
en ångest
ångest
ångest
ångestsång.




Fri vers av Ebba N.
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-21 00:29



Bookmark and Share


  RogerIvan
Jo, det kan vara jobbigt att fastna i refrängen liksom...
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.