Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite om julens bestyr

svårt att hitta känslan till vägen in

är i ett vacuum ,som i ett kaffepaket

där inget når in i det slutnaste rum

men stick ett litet hål så pyser aromen ut

ja de va i ett kaffepaket,

så enkelt men ändå så svårt min

jämförelse  hm den gav ingenting

okey jag låter mig vara i ingenmansland

det är nog bra en stund till , alla de stressar

här runtomkring det ska bli jul i alla hus

köpa köpa för sakens skull äta äta

allt ska ner , sen så gnälla va tjock jag blev

oj vilken stress och vilket rus , ingen ser ingen hör

kliver och knuffas på varan köer så långa tar aldrig slut

o tack vilken tur att jag här får va i mitt ingenmansland.




Fri vers av maryann
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 15:33



Bookmark and Share


  fågel grå
Ja, det är verkligen stressigt
för mången i dessa tider.
Tror att det har gått för långt..
2008-12-23

  Bjarne Nordbö
Jag åkte in till sata. Åt en hamburgare. Åkte tillbaka till landet tomhänt.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann