Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda grannar

Rapport från ”dårhuset”
Även om grannarna är irriterande så är de
Rätt roande med

Ikväll lät de som dans på övervåningen
Samt en massa annat störande ljud
Innan de vid c:a 1.30 började dammsuga
En halvtimma eller nåt…

Tur man är nattsuddare själv
Kvällen innan kom nån hem vid
Liknande tid, varvid ett kvinnogräl uppstod
Som fångat i en Tintin film eller nåt..




Fri vers av LassO
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-12-21 20:02



Bookmark and Share


  Nagini
Väldigt bra, ville inte sluta läsa :)
påminner lite om mina grannar, förutom de där med "roande" förstås
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO