Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den borttappade brodern

Hur kan alla sitta där,
och fejka lyckan
vi vet inte existerar här
Inte utan Han

Han som är borttappad
och inte hittar hem

Jag mår illa av hur de ler
och sysslar med julpyssel
medan jag förgås av längtan
efter hans återkomst

Han som är borttappad
och inte hittar hem

Undrar vad han gör idag
Var söker han skydd
och finner han det?
Bara Gud och han vet

Han som är borttappad
och inte hittar hem

Ensam ber jag en bön
till okända makter
Gör honom hel, hitta honom
och för honom hem

Han som är borttappad
och inte hittar hem

Jag väntar här,
om ni letar


/Annan liten syster




Fri vers av LitenSyster
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-21 18:57



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Jag är inte religiös, men jag ber med dig.
Carl-Erik
2008-12-21

  Michaela Dutius
En mycket stark dikt om svart längtan och ovisshet
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster