Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva morgon

Idag
på min kudde
på min arm
skulle du legat
om du var ett mirakel

Om du hittat nyckeln
till mina låsta dörrar
nyckeln som jag själv slarvat bort
och gömt alldeles för väl
för allt och alla
inklusive mig själv




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-21 19:35



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ååååh ännu ett ljuvligt litet alster som jag gillar, du är på rätt väg min vän.
2008-12-21

    ej medlem längre
fin liten skör text
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen