Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdomsbaciller

Många små baciller vandrar i min kropp
Det har helt tagit upp mitt blodomlopp
Mitt hjärta pumpar ut förgiftade saker

Jag är sjuk ända från tårna och upp

Jag är en person som brukar bli sjuk ungefär vartannat år
Varför jag just nu dessa sjukdomsbaciller får?
Det är ju snart jul
och jag vill inte ligga här i soffan och känna mig äcklig och ful

Gör mig frisk genom att kommentera ett slag
Då kanske jag förbättras, dag för dag.


KRAM




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR