Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

När allting är tomt
När hela kroppen har blivit tömd från känslor
De är då man kan ge sig själv tid
Inte tidigare
kan man glömma bort de som varit
och de man hoppas ska komma.
Man måste vara fri från känslorna ett tag
för att hitta sitt sanna jag igen,
efter en tids förvirring.
Oftast krävs de att man har blivit sårad
för att känslorna ska komma på glid.
Men de är oftast när man har tiden
för sig själv då livet blir bättre.
Så sa i alla fall en väldigt klok person till mig idag.




Fri vers av Bonnie
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-21 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie