Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min bästa vän pojkvän. Som inte verkar förstå längre


Hennes Liv

Du är:
Hennes vardag.
Hennes helg.
Hennes morgon.
Hennes kväll.
Hennes livs lust.
Hennes lycka.
Hennes liv.
Du är hennes allt.













Men det verkar du inte se... längre.




Fri vers av Bonnie
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-21 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie