Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt efternamn.. Du vet väl att det är där stenar kommer ifrån ?


Dumt

Jag lyssnar på musik
som påminner mig om dig
när de är meningen
att jag ska glömma dig.
Dumt va?




Fri vers av Bonnie
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie