Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en text jag skrev för en tid sen




När jag ringer dig om kvällarna - Lägg aldrig på

 

 

 

mina fingrar
några siffror
och jag hör din röst
så nära
så långt härifrån
i min telefon

och jag vet att det är sent
att du är trött
när vi har pratat i timmar

för jag hör tonen på din röst
du pratar lite lägre
och då vet jag
att snart
snart så kommer du säga god natt

tystnaden kommer ikapp oss
jag hör hur du tar ett djupt andetag
mina händer börjar svettas
jag vill inte
vill inte att du ska lägga på

stanna här
bara stanna hos mig i natt
för när jag hör din röst
så känns allting så rätt

lägg inte på
lämna mig inte ensam med mig själv
och alla tankar
stanna här
stanna hos mig i natt
låt mig få höra din röst och drömma mig bort

jag vill hålla dig i mina armar
få dig att förstå att jag lämnar aldrig dig
och jag vill visa dig på riktigt
vad riktig kärlek är

så gå inte
lägg inte på
jag behöver dig

stanna här
bara stanna hos mig i natt
för när jag hör din röst
så känns allting så rätt

lägg inte på
jag behöver dig
du får denna trasiga pojk att känna sig hel igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-12-22 01:32



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
När du skriver så känns det inte som om du är en trasig pojk.
Jag är kär i ditt sätt att skriva om kärlek!
2009-04-20

  Tobisgrissla
Jättefin!! Det känns som att den handlar om mig. Fast jag är ingen trasig pojk, bara en trasig flicka.
2009-02-06

  Magica VIP
Vackert
2009-02-05

    mtidass
Känns som att de du skrivit kommer från mig. Det var en oerhört fin dikt, och den berörde mig väldigt.
2009-01-28

  fien88
Jag Ryser i hela kroppen, känner så igen mig i dina stycken, kärlek , kärlek vad mer ska man säga, jag blir kär i din dikt, orden flyter så lätt, så vackert, så känsloladdat. Blir berörd!
2009-01-27

  div-lilly
dina texten ger mig sådana där W O W-känslor
och det liksom bubblar i magen
jag gillar det
2009-01-25

  Dr Drey
Typ som en röst i natten.. det var fint skrivet
2009-01-21

    jeanette nyberg
Helt underbart skrivit, kram.
2008-12-30

  ejs
Jätte bra!
2008-12-29

    medication
rädslan att vara ensam blir så påtaglig av din text
du är bra.
2008-12-25

  VampyrÄngel
Du skriver så himla bra. Det här är wow.

:D
2008-12-22

  Therés
Så mycket kärlek det är möjligt att förmedla i denna text.
Personen som blev uppringd är så enormt älskad att man knappt tror det är möjligt känner jag när jag läser.

Panik och kärlek rad efter rad.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP