Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack solen

Du klagar inte. Du snackar inte skit om nån.
Du bara lyser på allt och alla,
och förväntar dig inget tillbaks.




Fri vers av Emilie
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 14:40



Bookmark and Share


  AnnaMy
källan till liv
2009-03-26

  Saga-Sofia
Eller så bara väntar den.

På att få smälta oss.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie