Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok

De senaste dagarna har jag ägnat mig
åt att skriva ner mina tankar på papper,
i dagboksform.
Långa, invecklade tankar, historier
och fantasier
som världen inte är redo att möta.
Om hjältemod, att födas, att dö,
att bo i en pygmevärld innuti en blåval,
om att bada i choklad och bestiga potatisar.

Bland annat.




Fri vers av Emilie
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-31 01:14



Bookmark and Share


    eva m h
Fantasirikt!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Emilie
Emilie