Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag följer med för jag vill älska


Därför dödar jag kärleken

Kärleken är något jag vill döda.
Den borde inte finnas i någon som egentligen inte finns
Jag ska döda den för den förtjänar inte heller att finnas
För något som aldrig kommer att komma är ingenting man borde vänta på.

Det är bara slöseri med tid
Och det vet vi




Fri vers av Angelina
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-08-20 18:32



Bookmark and Share


  Pii3
kärleken gör alltid ondast men ändå reser man sig upp igen, borstar av dammet och plockar ihop bitarna och bygger på nytt... Ibland tar de längre tid än andra, hoppas att de ordnar sig för dig...
2005-08-20

    Sara Se
Visst kan det kännas så ibland...
Men ändå är kärleken det man strävar mest mot och längtar mest efter. Hur ont det än gör...
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Angelina