Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om det blev bra eller ej... men spontant i alla fall


Things are meant to be


You know and I know
things were meant to be
the way things are
right now when I look into
you eyes without regret.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 437 gånger
Publicerad 2008-12-22 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel