Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilande tankar

Vilande tankar


Vila dina tärande tankar
som dig påtvingat bankar

Öppna dig ödmjukt, möt världen
som vetande uppenbaras längs färden

Smaka av dess söta, rika frukter
som avger friskhetens rena, fräscha dofter

Vila nu, vila dina tärande tankar
som natten sänker sitt ankar

över det vilande levande
som mot gryningen strävar tidlöst enande



copyright




Fri vers av shamwari
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 21:10



Bookmark and Share


  Miss Mod
Sanningen letar efter sina sandalen?
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

shamwari