Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Havet



Havet, det oföränderligt föränderliga
ligger ständigt utbrett
obegränsat vidsträckt omsluter
det fastlandet-livgivande
Stundom havet det vilar
Stundom havet det gungar
och brusar
och stormar
uppkastande sina salta prismor
mot kustlandets slipade rand



copyright




Fri vers av shamwari
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 22:59



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vill ge havet en gungstol
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

shamwari