Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som de andra grabbarna

 

vad jag önskar
att jag vore en av grabbarna
vad jag har försökt
häva öl och spotta snus
och kavla upp ärmarna som de

men jag kommer alltid till korta
för jag har ju mitt lyte
mellan benen

jag ska säga er att det är
ett litet helvete

när man bara vill vara människa
som de andra grabbarna




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 22:35



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den här var härlig på ett befriande sätt, med en blandad mix av allvar och glimten i ögat...du kunde till och med slutat efter "när man bara vill vara människa", den raden säger allt liksom...
2008-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Men det är ju du som ÄR människa fullt ut, när du verkligen är den Gud har skapat dig till att vara.
"Grabbarna" är parodier och pastischer.
"Dom är en parodi, parodi på sej själva", som Bitch Boys sjöng.
Jag har aldrig ens försökt vara en av dem (och inte en av tjejerna heller...det överlåter jag åt Amanda Lear och Jayne County...)
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger