Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm är för litet för oss älskling.

Stockholm är för litet för oss . älskling.

En stad där den enda andningsvänliga luften är den konstgjorda och ett par
bröst är lika hårda som du önskar att dina biceps var . sitter vi fast . älskling.
Jag ber en stilla bön (en sådan som sällan inte är fylld av svordomar. könsord. våra namn) för oss. Mest för dig för det är du som far illa.
Du med din jävla klaustrofobi som kommer att förstöra allt . älskling.

Med hjärtat i handen lämnar jag allt. för dig. tror jag. kanske. (inte).
Staden är för liten för dig. världen är för stor för mig.

Du brukar skratta för dig själv och mumla att ”även flickor med fula mössor får knulla” och jag undrar om jag ska känna mig träffad eller om du bara konstaterar att vintern gjort sitt antåg. återigen.
(same procedure as last year?)
Det finns så himla mycket här som inte är fint brukar du fortsätta med och jag undrar om du verkligen sett dig omkring på sistone. Det kanske bara är jag men med dig är Stockholm vackert . älskling. Det kanske bara är jag men…
min mössa är inte alls ful.

Stockholm är för litet för oss . älskling.
(men med dig älskar jag litet . andas in mig . det är så man gör .) när det är litet.
. älskling .




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg