Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig


Älskling
Stanna kvar
Så snälla du gå inte din väg
Vill inte bli lämnad ensam kvar här i natt
Jag är så rädd för de spelande skuggorna som lyser in med månens sken igenom mitt fönster
Skuggorna som förföljer mig hela tiden i ett visst mönster
Jätte läskigt
Och titta där ute
Ser du
Därute springer det visst en svart katt över vägen
Det kan aldrig båda gott

Så älskling
Stanna kvar
Så snälla du gå inte din väg
Du är den enda som jag har
Så för mig är du en ovärderlig skatt
Tycker att du är helt underbar
Älskar dig så mycket
Så snälla du lämna mig inte ensam kvar här i natt
Jag behöver dig …………

Ken Cassel
23/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 14:36



Bookmark and Share


  friheten
Smärtsdamt, vacker
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel