Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon så är det Jul

afton
Som tradition går alltid min familj och jag hem till min mamma och pappa precis innan Kalle anka ska börja
då jag även möter på brorsan min
Att vi alla är samlade så här en gång om året tycker jag är
ganska så kul
För där sitter vi sen väl samlade tillsammans och är sociala
Äter en god middag
Vissa av oss dricker en öl medan någon annan dricker ett glas vin
( dottern dricker julmust )
Vi sätter oss bara ner helt avslappnat vid matbordet och snackar lite skit medan min lilla dotter skrattar som bäst
och är en av de där riktigt glada
Det tror jag det
De flesta klapparna går till henne
Jag kan se på henne att hon verkligen har längtat efter den här dagen att bara få slita av pappret på alla klapparna
för som vanligt så skiner hon upp som en sol
och äntligen känner en inre frid
Jag märker det på hennes kroppsspråk för när hon utan julmusik
börjar att dansa
Lambada
Då mår hon riktigt bra ...

Imorgon så är det Julafton …

Ps.
Till alla hemlösa och ensamma själar därute
Jag tänker på er
Sköt om er så gott det går
God Jul till er alla

Ken Cassel
23/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 15:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tankar du har,
GOD JUL till dig
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel