Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är så negativ ibland


Hoshi, min älskade stjärna

Du kanske faller från månen inatt,
kanske du tänder stjärnorna över mitt huvud,
innan du kraschlandar ner på jorden.

Hoshi, min stjärna, du är bara ett barn
med för negativa tankar om dig själv.
Ännu en som drabbats av tankar om fett
som fastnar och hud som går att dra ut.

Du kanske bränner händerna på solen imorgon,
kanske du släcker elden som när vår jord,
innan du förstår vad du gjort.

Hoshi, min stjärna, du är bara ett barn
som inte lärt sig vad livet går ut på.
Ännu en som vill ha allt och alla
ännu en med drömmar som aldrig slår in.

Du kanske kraschar på jorden,
och släcker solen.
Men Hoshi, du kommer ändå alltid vara min vän.




Fri vers av rabbitheart
Läst 397 gånger
Publicerad 2004-05-26 22:46



Bookmark and Share


  Roger VIP
Fin dikt, gillar den
2004-05-26
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart